NOMINERING

INSEAD  New Business Award tildeles en dynamisk person, som med sin virksomhed har skabt en ny, lovende forretning i Danmark igennem de sidste 3 – 5 år.  

Vinderen af prisen modtager en sølvstatuette samt et gavekort på €10.000 til brug for executive kurser på INSEAD i Fontainebleau eller Singapore.  Prisen uddeles næste gang 27. april 2015.  Læs mere her.

KRITERIER FOR UDVÆLGELSE

Der er en fem ønsker til personen og virksomheden, der tilsammen markerer potentialet:

  1. Kandidaten er en entrepreneur, dvs. en ildsjæl der ønsker vækst og fremgang.
  2. Virksomheden og dens idégrundlag skal have et betydeligt potentiale for at skabe og fastholde arbejdspladser i Danmark gerne med et globalt perspektiv for afsætning og samarbejde.  Produkt programmet må gerne bidrage til en ”bedre” verden f.eks. hvad angår miljø, sociale forhold og produktivitet.
  3. Produkterne er teknologisk innovative (indhold eller platform), gerne fra pharma, biotek, software, medico, fødevare, forbrugsgode, elektronik – eller anden tung eller lettere industri.
  4. Produkterne er udviklet og testet i Danmark på alle væsentlige punkter (funktionalitet, holdbarhed, økonomi, miljø, skalerbarhed mm).
  5. Virksomheden er i god gænge med voksende omsætning.

 

 

KANDIDATER

Du kan selv ansøge om at komme i betragtning til prisen, eller du kan indstille en person til prisen.

PRISEN

Prisen er en voucher på € 10.000 til deltagelse i kurser ved INSEAD i Fontainebleau eller Singapore samt en markant statuette.